Jimmy Kets

Jimmy Kets' BLOG www.jimmykets.be

PITSTOP

with 2 comments

Rijden op de autosnelweg heeft iets anoniem? Ieder zit in zijn eigen cocon, veilig afgeschermd van de buitenwereld. De andere auto’s die aan onze bumper kleven, diegene die we voorbijsteken, of diegene waar we ons aan ergeren omdat ze te traag links rijden, hebben geen gezicht. Het zijn slechts objecten van metaal.
Soms moeten we wel een uit die ‘perfecte’ en besloten wereld treden om de dorst van ons ‘metalen ros’ te lessen. En dan stappen we de realiteit binnen van het tankstation. Van de veel te hoge prijs van dit vloeibaar spul wordt een mens sowieso niet gelukkig. En ook het gelaat van dit schrale stuk niemandsland, met zijn afgeblakerde banken, overvolle vuilniszakken en bosje met nachtelijk verleden, wekken niet bepaald een glimlach op je gezicht. Eeen mens zou voor minder in zijn eigen auto blijven zitten om zijn lunch op te eten, al dan niet met zijn gordel nog aan om een snelle afvaart mogelijk te maken. Af en toe stopt er een tourbus vanuit één of ander zonnig vakantieoord. Voor de toeristen van weleer ongetwijfeld de eerste back-to-reality-shock dat de zomer en de vakantie definief gedaan zijn.

Advertenties

Written by Jimmy Kets

augustus 31, 2011 bij 7:15 am

Geplaatst in Uncategorized

2 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. nice

  broodjelicht

  augustus 31, 2011 at 6:21 pm

 2. ik heb ook zo’n serieke naftstationfoto’s zitten. wat een triest sfeertje toch altijd. je hebt er weer iets moois van gemaakt.
  ik hed er zo eentje van een koppel die een hele picknick uitstalden op zo’n vuil mistroostig bankje, terwijl er een beetje verder een camioneur in de bosjes staat te pissen. smakelijk!

  ysabje

  september 1, 2011 at 7:31 am


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: