Jimmy Kets

Jimmy Kets' BLOG www.jimmykets.be

USA Dag 4

leave a comment »

Vanmorgen voor de laatste keer ontwaakt in onze veel te kleine kamer in New York. Taxike ingestapt en naart treinstation gereden. We moesten daar zeker een half uur op voorhand zijn, voor dat onzen trein richting Boston vertrok. Dat waren we ook, zelfs bijna een uur te vroeg. Wat een raar systeem was me dat daar. Alle treinreizigers van de verschillende bestemmingen stonden te wachten in de vertrekhal. Pas toen den trein int station was aangekomen moesten de desbetreffende passagiers in sneltempo naar het perron spurten omdat het perron pas dan bekend werd gemaakt, en zo ging dat maar door. Een hilarisch zicht eigenlijk. Het is me de afgelopen dagen beginnen opvallen dat die Amerikanen op het gebied van organisatie en efficientie niet veel kaas gegeten hebben.
Allez, uiteindelijk met de nodige vertraging den trein opgestapt richting Boston, waar we enkele uurtjes later arriveerden.
Wat een rust daar in Boston! Zoooo rustig. Koffers gaan afdroppen in ons hotelkamer. We hadden een kamer voor 2 personen besteld. Twas een dubbel bed. allez, geen echt dubbel, zeg maar anderhalf. We zijn nog gaan vragen of het mogelijk was om een kamer te hebben met 2 bedden. Ah ja, dat kan voor nog eens 40 dollar meer! Fuck off dacht ik. Laat al maar, ik kruip dan wel samen met mijn broer onder de dekens… Twas al een kamer van 150 dollar, was al meer dan genoeg. Duur stad dat Boston. You got high speed internet in your room vertelde de man achter de balie nog, het had leuk geweest, maar het werkte helaas niet, vandaar zit ik nu pas hier in Antwerpen-1 week later mijn blog te schrijven 🙂
Nadien zijn we nog wat gaan wandelen, maar ben weinig fotografische interessante onderwerpen tegengekomen. Ben dan maar wat themabeelden beginnen schieten met mijnen tele. Mensen met gsm enzo. Of een depressieve (of verveelde) jongen. Iemand moet het fotograferen he.

Advertenties

Written by Jimmy Kets

juli 19, 2007 bij 8:38 pm

Geplaatst in photography

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: